Lotusz Medical Center Rólunk

Rólunk

Empatikus és udvarias orvoslás

Holisztika szavunk a görög holos kifejezésből származik, aminek a jelentése egész, osztatlan, teljes. Az egészségügyben a holisztikus gyógyítás lényege, hogy az orvos nem a betegséget, hanem magát a beteget gyógyítja, nem csak a tüneteket szüntetjük meg, hanem próbáljuk az emberi testben zajló folyamatokat megérteni, megfejteni, mi és miért történik. 

A betegségek diagnosztikája nem csak az általános értelemben vett eljárásokat tartalmazza, hanem a szakorvosok számára az emberi test külső jelei is következtetnek a belső szervek állapotára. A szem, az arc, a haj, a körmök állapota is mind-mind lényeges információkat hordoznak.

Ez a mi történetünk

Két évtizedes magánegészségügyi tapasztalattal a hátunk mögött elhatároztuk,hogy tudásunkat felhasználva, olyan orvosi központokat fogunk megvalósítani, ahol az innováció, a tudás a páciensek jólétét és egészségét helyezi fókuszba. Korszerű és modern egészségügyi eszközparkunk kialakításakor figyelembe vesszük az orvostudomány igényeit, elvárásait.

Orvosaink kiválasztásánál szempont a kiemelkedő szakmai tudás, a megfelelő intézményi háttér, a betegközpontú hozzáállás. 

Ismerje meg orvosainkat

A legkiválóbb szakember csapattal várjuk Budapest belvárosában.